<< Vissza

Olasz magáncég most kínál gyorskölcsönöket. Magánhitelező vagyok Olaszországból, kölcsönt kínálok bármilyen pénzügyi támogatásra. a világ bármely részéről tudunk kölcsönt adni. üzleti hitelre van szüksége? Hitelre van szüksége saját lakás vásárlásához? Kölcsönre van szüksége személyes ötletüzletéhez? A kamat csak 2%. lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha sürgős kölcsönöket szállít közvetlenül Olaszországból. Vegye figyelembe, hogy minden fizetés közvetlenül banktól bankig történik. Nincs Western Union pénzátutalási fizetés. nem fogadunk el Western Union fizetést a csalás vagy csalás elkerülése érdekében. Minden kifizetés közvetlenül a bankba kerül a bankszámlára. E-mail: marklinda784@gmail.com


Feladďż˝: MRS. LINDA
Cďż˝m: Olasz magáncég most kínál gyorskölcsönöket. Magánhitelező vagyok Olaszországból, kölcsönt kínálok bármilyen pénzügyi támogatásra. a világ bármely részéről tudunk kölcsönt adni. üzleti hitelre van szüksége? Hitelre van szüksége saját lakás vásárlásához? Kölcsönre van szüksége személyes ötletüzletéhez? A kamat csak 2%. lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha sürgős kölcsönöket szállít közvetlenül Olaszországból.
V�ros: ITALY
Feladva: 2023-11-20 07:07:20         [Szolgáltatás]

Kiemelt hirdet�seink:

Napi 50.000 hirdetésmegjelenés, növelje vállalkozása forgalmát

Próbálja ki BannerHirdetési szolgáltatásunkat is! Szeretné, hogy hirdetése napi 50.000 alkalommal megjelenjen? 16 partner oldalunk közös akciójaként BannerHirdetési szolgáltatásunk segítségével hirdetése napi 50.000 alkalommal jelenhet meg, ami havonta kb. 1 MILLIÓ megjelenést jelent. www.bannerhirdetes.azcentrum.com

SZERETNE ÖN IS SAJÁT APRÓHIRDETŐ RENDSZERT?

Saját apróhirdető rendszer? Önnek is lehet egyszerűen, percek alatt. Lépjen be a profik világába, függetlenítse magát és dolgozzon kényelmesen, annyit amennyit akar, és akkor amikor akar. Mi a rendszert biztosítjuk Önnek hozzá, a többi már csak Önön múlik. www.aprom.multiapro.com

Dolgozhatunk Ön helyett?

Növelje forgalmát hatékonyan! Spórolja meg azt a drága időt, energiát, amit honlapja, vállalkozása népszerűsítésére szokott feláldozni, és legyen többet családjával, vagy szenteljen több időt hobbijának. A munkát mi, és rendszerünk átvállalja, és dolgozik Ön helyett. www.bannerhirdetes.firmcenter.com

Profi weboldal percek alatt

Nem akar bajlódni állandóan apróhirdetések feladásával, de mindig naprakész információkkal szeretne szolgálni? LEGYEN SAJÁT HONLAPJA! Online rendszerünk segítségével honlapját megszerkesztheti pár perc alatt, egyszerűen, nem kell hozzá honlapszerkesztői szaktudás sem és a megszerkesztett honlap azonnal megtekinthető lesz bárki számára az interneten. www.idreampage.com

Tavaszias idő és hózápor - mutatjuk, mire készüljön a napokban

Több évszak kínálata érkezik a héten.

Read More

2023-11-28 04:06:57

Brutális esése után lebénulhat az olimpiai bronzérmes csatár

Súlyos nyaki és gerincsérülést szenvedett Sanni Hakala, olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes finn női jégkorongozó svéd csapata bajnoki mérkőzésén, írja az MTI. A HV71 közleménye szerint a baleset pénteken történt a Djurgarden ellen, amikor a 26 éves csatár nagy sebességgel a kapuvasnak esett.

Elterült, hordágyon kellett elvinni, és úgy tűnt, lábai nem reagálnak az ingerekre. Tartani kellett tőle, hogy lebénul, így a meccset félbeszakították.

A játékost Linköpingben kórházba szállították, orvosai szerint a sürgősségi műtét jól sikerült, de hosszú rehabilitáció áll előtte a felépülésig.

?

Hakala nagy tornán összesen ötször állhatott dobogóra a finn válogatottal: kétszeres olimpiai bronzérmes, vb-második és kétszeres vb-harmadik. Ebben az idényben 16 mérkőzésen 13 pontot (6 gól, 7 gólpassz) gyűjtött a HV71 csapatkapitányaként.

Kapcsolódó
Egy óvatlan orrfújástól is megvakulhat a súlyosan megsérült újpesti hokis
Az amerikai csatár Sam Coatta pályafutása is veszélybe került.

The post Brutális esése után lebénulhat az olimpiai bronzérmes csatár first appeared on 24.hu.

Read More

2023-11-28 04:06:33

Ezért büntették az anális és orális szexet

Az emberek szexualitáshoz való viszonyát a középkorban elsősorban az egyház alakította, a klerikusok és teológusok korai álláspontja szerint a szex kizárólag két házastárs között, és pusztán gyermeknemzési céllal megengedett. Emiatt mind a házasságon kívüli, mind a nem gyermeknemzési céllal ?elkövetett? aktus az egyház szemében bűnnek számított e bűn súlyát és következményeit pedig bizonyos körülmények határozták meg ? írja a Múlt-kor.hu.

Fontos kérdés volt a mikor, a hogyan és a hol? Az egyházi ünnepek és a böjti napok a vasárnapokkal együtt általában tiltott időszaknak számítottak, emellett az egyházjog ? a korabeli orvostudomány egyetértésével ? önmegtartóztatásra szólított a nő menstruációja, terhessége, illetve laktációja idején.

Büntetést vont maga után

A szexuális aktust oly módon kellett folytatni, hogy lehetővé váljon a gyermek fogantatása. Bűnösnek számított tehát minden olyan gyakorlat, amely nem ezt szolgálta, illetve a fogantatás megakadályozását célozta. Szintén bűnnek tartották a kizárólag élvezeti célból történő közösülést. Különösen a szigorú, kora középkori penitenciálék különböző büntetéseket írtak elő azoknak, akik

beismerték az élvezeti célú paráználkodást, a közösülés magömlés előtti megszakítását, illetve az orális és anális szexet is.

A középkorban a szexet jobbára úgy értelmezték, mint egy, a férfi által a nőn végrehajtott cselekedetet, amelyet a nő vagy hagyott, vagy nem hagyott. Az olyan szexuális gyakorlatok, amelyekről úgy ítélték, aláássák a férfi dominanciáját (például ha a nő foglal helyet a férfin aktus közben), kevésbé voltak elfogadottak.

Sikátorban, temetőben vagy templomban

Habár a nőket a szex elszenvedőinek, a férfiakat pedig cselekvőinek tekintette a korabeli felfogás, az egyházi, az orvosi és az elbeszélő szövegekben egyaránt úgy ábrázolták a nőket ? a kizárólag férfi szerzők ?, mint vágytól fűtött lények, akik állandóan az aktus lehetőségét keresik, és gyakran a mágiától sem riadnak vissza vágyaik beteljesítése érdekében.

Igen keveset tudunk magáról a középkori emberek valós nemi életéről, lehetséges azonban, hogy a szex sem volt annyira intim cselekedet, mint amilyennek ma tartjuk. A források alapján annyi bizonyos, hogy sokan engedték át magukat az élvezeteknek a szabadban ? a mezőkön, kertekben, sikátorokban, de akár a temetőben vagy ? napközben, amikor kevesen jártak arra ? üres templomokban, illetve házakban.

A középkori egyház azonban nem csak tiltásokkal szolgált a szexualitást illetően, legalábbis ami a házasságon belüli nemi életet illeti. Az érett középkor reformhangulatában egy praktikusabb hozzáállás került előtérbe, amely központi szerepet szentelt a szexnek a laikusok házasságában. Számos, egyháziak által írt értekezés érvel amellett, hogy a nemi életnek oroszlánrésze van a házaspár szerelmes érzelmeinek fenntartásában, utóbbiakat pedig a sikeres házasság egyik alappillérének tekintették.

The post Ezért büntették az anális és orális szexet first appeared on 24.hu.

Read More

2023-11-28 04:06:27

?Nem is láthattam a halott babámat? ? Andreát elaltatták, megcsászározták, majd közölték vele, a kisfia már nem él

Van-e ennél nagyobb fájdalom? Pokoli napokon van túl, a lelki fájdalma pedig mit sem enyhül annak a fiatal édesanyának, aki az újszülött kisbabáját gyászolja.

Read More

2023-11-28 04:06:20

?Nem is láthattam a halott babámat? ? Andreát elaltatták, megcsászározták, majd közölték vele, a kisfia már nem él

Van-e ennél nagyobb fájdalom? Pokoli napokon van túl, a lelki fájdalma pedig mit sem enyhül annak a fiatal édesanyának, aki az újszülött kisbabáját gyászolja.

Read More

2023-11-28 04:06:02

?Nem is láthattam a halott babámat? ? Andreát elaltatták, megcsászározták, majd közölték vele, a kisfia már nem él

Van-e ennél nagyobb fájdalom? Pokoli napokon van túl, a lelki fájdalma pedig mit sem enyhül annak a fiatal édesanyának, aki az újszülött kisbabáját gyászolja.

Read More

2023-11-28 04:05:48

TikTok owner ByteDance cuts gaming jobs

The Chinese firm entered the gaming market in 2019 to compete with Tencent but has failed to grab market share.

Read More

2023-11-28 03:06:45

Royal Family: Omid Scobie book Endgame promises to detail turmoil

Claims of tension within the Royal Family are explored in a book by Omid Scobie published on Tuesday.

Read More

2023-11-28 03:06:40

Vaping: Australia to ban disposable vape products from January

The move is part of a crackdown aimed at protecting children from becoming addicted to nicotine.

Read More

2023-11-28 03:06:38

Toxic gas putting millions at risk in Middle East, BBC finds

The BBC finds that the UAE, hosts of the COP28 climate summit, are breaking their own ban on gas flaring.

Read More

2023-11-28 03:06:34

First transatlantic flight using 100% green fuels to take off

The plane will fly from London to New York using 100% alternative sustainable aviation fuel.

Read More

2023-11-28 02:06:28

Jön az ingyenes tömegközlekedés 14 év alatt?

Lázár János építési és közlekedési miniszter hétfő este a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara zártkörű rendezvényén utalást tett arra, hogy a kormány tervei között szerepel, hogy teljes egészében ingyenessé tennék Magyarországon a 14 év alattiak tömegközlekedéssel történő utazását.

Read More

2023-11-28 01:07:26

Tartja a lépést a Real Madriddal a La Liga meglepetéscsapata

Döntetlennel visszacsúszott a csapat a második helyre a tabellán.

Read More

2023-11-28 00:06:59

Swine flu: UK detects first human case of new strain

Patient had mild illness and is fully recovered from a strain of H1N2 normally seen in pigs.

Read More

2023-11-28 00:06:55

Vermont shooting: Victim jumped fence to escape attack after he was hit

Court documents show how a Palestinian-American fled an attack after he was shot in Burlington on Saturday.

Read More

2023-11-28 00:06:53

Lidl: az alacsony árak bajnoka!

Az árcsökkenésekkel a vállalat Magyarország Kormányának törekvéseivel összhangban az élelmiszer infláció letörésére törekszik. Az idei évben ezért számos lépést tettek. Hosszú tárgyalások következtében az év elején sikerült megállapodniuk a beszállítókkal, így kedvezőbb beszerzési lehetőséghez jutott a vállalat, és az ebből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyét továbbadta és azóta is tovább adja vásárlóinak. Az árcsökkentési program keretében január óta már több, mint 600 termék ára lett olcsóbb. A diszkontáruházlánc elkötelezett, hogy továbbra is segítsen a magyar vásárlóknak mérsékelni a kiadásaikat, úgy, hogy emellett a lehető legjobb minőséget és árakat biztosítsa.

A vállalat legutóbb a friss baromfihúsok árát mérsékelte, méghozzá tartósan. Ezek olyan termékek, amelyek a legtöbb vásárló kosarába belekerülnek, hiszen a magyar konyha alapját képezik. Így a hazai háztartásokban oly kedvelt friss baromfihúsokért kevesebbet kell fizetni, ami az árérzékeny fogyasztók számára is valódi árelőnyt biztosít. Az árcsökkentésben 30-féle csirke, pulyka és kacsa frisshús érintett, a kedvezmény mértéke pedig számos termék esetében a 10%-ot is meghaladja.  A Lidl polcain megtaláljuk az olcsóbb pulykamellet, a pulykacombfilét, a pulykaszárnyat, a pulykanyakat, a pulykazúzát, a pulykamájat, a pulyka darálthúst, a csirkemájat, a csirkenyakat, a csirkezúzát, a csirke levescsomagot, a csirke alsó- és felsőcombot, a csirkecombfilét, a kacsacombot és a kacsamellfilét, és a GMO-mentes baromfitermékeket is.

Az árcsökkentési program novemberben is folytatódott és ezúttal a pékáru kínálat negyede lett olcsóbb, és a csökkentés mértéke több termék esetében is eléri a 15%-ot. A mérsékelt árú termékek között az egész család kedvenceit megtalálhatjuk. A bevásárló kosarakba így bekerülhet a valódi kovásszal készülő nosztalgia vekni, a burgonyás rozsos és tökmagos kenyér, csak úgy, mint a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő túrós táska és a vajas fonott kalács. A speciális étrendet követőkre is gondolt a vállalat, így ők is megtalálhatják a  számukra a legmegfelelőbbet, többek között a szénhidrátcsökkentett veknit és a szénhidrátcsökkentett baguettet.

A Lidl, ahogyan eddig is, továbbra is a vásárlók érdekeit tartja szem előtt, ezért hétről-hétre megújuló akcióin felül további kedvezményeket is biztosít számukra. A jól ismert digitális hűségprogram ? a Lidl Plus applikáció felhasználói hetente további 10-12 kedvezményre jogosító kuponnal és egyéb kedvezményekkel csökkenthetik bevásárlásaikat.

Természetesen a népszerű ?Többet adunk? akció is tovább folytatódik, így a kötelezően előírt 15% helyett 20-50%-os kedvezményt nyújt a vásárlóinak. Minden pénteken pedig halpéntek van, amikor a legfrissebb halakat vihetjük haza 15% kedvezménnyel.

A magyar háztartások kedvelt Lidl sajátmárkás termékei rendkívül jó áron kínálnak kimagasló minőséget, de sokat segíthet a kosarunk árán, ha kipróbáljuk az XXL kiszerelésű termékeket is, és ha követjük a legújabb akciókat az applikációban elérhető digitális szórólap segítségével.

The post Lidl: az alacsony árak bajnoka! first appeared on 24.hu.

Read More

2023-11-28 00:06:26

Perrel kényszerítette egy anya a magyar államot, hogy fizessen a késlekedéséért

Látszólag következmények nélkül megtehetik a hivatalok, hogy sokszorosan túllépjék az eljárási határidőket.

Read More

2023-11-27 23:06:51

Perrel kényszerítette egy anya a magyar államot, hogy fizessen a késlekedéséért

Látszólag következmények nélkül megtehetik a hivatalok, hogy sokszorosan túllépjék az eljárási határidőket.

Read More

2023-11-27 23:06:48

Újabb tragédia a jégen: lebénult az olimpiai bronzérmes sztársportoló

A sokkoló jelenet után a meccset is félbeszakították.

Read More

2023-11-27 23:06:41

Elon Musk visits Israel after antisemitism row

The X boss, recently accused of antisemitism, discussed tackling hate with Israel's president.

Read More

2023-11-27 23:06:38

Az iskolai zaklatás új szintje: AI segítségével készítenek bántalmazó képeket egymásról a diákok

Számos előnye lehet a mesterséges intelligenciának az oktatás területén, de vannak diákok, akik a lehető legrosszabb dologra használják fel: az osztálytársaikról készítenek megszégyenítő felvételeket.

Read More

2023-11-27 23:05:58

Az iskolai zaklatás új szintje: AI segítségével készítenek bántalmazó képeket egymásról a diákok

Számos előnye lehet a mesterséges intelligenciának az oktatás területén, de vannak diákok, akik a lehető legrosszabb dologra használják fel: az osztálytársaikról készítenek megszégyenítő felvételeket.

Read More

2023-11-27 23:05:55

Egyre terjed a madárinfluenza, figyelmeztet a madártani egyesület

A kór az emlősökre és az emberekre is veszélyes.

Read More

2023-11-27 22:10:26

Nézze meg, hogyan dönti meg egy ausztrál nő az óriáshullámon szörfözés világrekordját!

13,3 méteres hullámot lovagolt meg a szörfös.

Read More

2023-11-27 22:10:22

Az emelés ellenére nagyot zuhant a minimálbér vásárlóértéke, elvitte az infláció

A magyar minimálbér vásárlóértéke zuhant a második legnagyobbat az Unióban.

Read More

2023-11-27 22:10:15

Azonnali válasz szükséges: adózzanak-e többet azok, akiknek nagyon sok pénzük van, és nagyon terhelik is a környezetet?

Megdöbbentő statisztikával szembesít egy jelentés: a világ lakosságának egy százalékába tartozó ?szupergazdagok? számlájára annyi üvegházhatású gáz kibocsátása írható, mint az emberiség kétharmadáéra.

Read More

2023-11-27 22:10:11

Azonnali válasz szükséges: adózzanak-e többet azok, akiknek nagyon sok pénzük van, és nagyon terhelik is a környezetet?

Megdöbbentő statisztikával szembesít egy jelentés: a világ lakosságának egy százalékába tartozó ?szupergazdagok? számlájára annyi üvegházhatású gáz kibocsátása írható, mint az emberiség kétharmadáéra.

Read More

2023-11-27 22:10:08

Nézze meg, hogyan dönti meg egy ausztrál nő az óriáshullámon szörfözés világrekordját!

13,3 méteres hullámot lovagolt meg a szörfös.

Read More

2023-11-27 22:10:05

Ilyen egy 21. századi iskolai bántalmazás

Az AI teljesen új szintre emeli az iskolás gyerekek közötti szekálás módszereit.

Read More

2023-11-27 22:09:59

Élete legkínosabb hibáját követte el a brit védelmi minisztérium dolgozója

Nem sokon múlt, hogy kiszivárogtassa az Egyesült Királyság titkait.

Read More

2023-11-27 22:09:51

Garantáltan nem lesz száraz a kacsamell, ha ezt a rozmaringos-vörösboros receptet követjük

Post Content

Read More

2023-11-27 22:09:44

Egyre terjed a madárinfluenza, figyelmeztet a madártani egyesület

A kór az emlősökre és az emberekre is veszélyes.

Read More

2023-11-27 22:09:38

Az emelés ellenére nagyot zuhant a minimálbér vásárlóértéke, elvitte az infláció

A magyar minimálbér vásárlóértéke zuhant a második legnagyobbat az Unióban.

Read More

2023-11-27 22:09:34

Cristiano Ronaldo meglepő dolgot tett az ázsiai BL-ben - videó

A portugál klasszis ezúttal nem góllal, hanem a sportszerűségével hívta fel magára a figyelmet.

Read More

2023-11-27 22:09:23

Megmutatta új párját Demcsák Zsuzsa - fotó

Mutatjuk az első közös fotót!

Read More

2023-11-27 22:09:13

Gera Zoltán, Hajnal Tamás és Juhász Roland is pro licences edző lett

Összesen 22 szakember szerezte meg a végzettséget.

Read More

2023-11-27 22:08:59

Meghamisította a képeit Salma Hayek, kiderült hogy néz ki valójában - fotók

Mindenkit átvert a színésznő.

Read More

2023-11-27 22:08:44

Megdöbbentő üzenetet küldött a Nagy Ő-nek új barátnője

Ez biztosan elgondolkodtatja az üzletembert.

Read More

2023-11-27 22:08:29

Óriási győri bukás a Vasas ellen az NBII-ben

Az angyalföldieknek még egy kihagyott tizenegyes is belefért.

Read More

2023-11-27 22:08:14

Imran Khan's former adviser suffers acid attack in UK

Mirza Shahzad Akbar said the chemical missed his eyes but caused injuries on his body.

Read More

2023-11-27 22:08:06

UK PM Sunak cancels Greek PM meeting in Elgin Marbles row

Kyriakos Mitsotakis, who wants the Parthenon Sculptures returned, is "disappointed" the meeting has been called off.

Read More

2023-11-27 22:07:53

Kiszabadult újabb 11 izraeli túsz, cserébe 33 palesztint is szabadon engednek

Az izraeli hadsereget a vöröskereszt arról tájékoztatta, hogy hétfő este kiszabadult 11 izraeli túsz a Hamász fogságából és úton vannak Izrael felé. A szabadon engedett személyek között van három francia, két német és hat argentin állampolgár.

A katari külügyminisztérium közlése szerint az izraeli túszokért cserébe Izrael szabadon enged 33 palesztin foglyot, három nőt és harminc gyereket.

(Guardian)

The post Kiszabadult újabb 11 izraeli túsz, cserébe 33 palesztint is szabadon engednek first appeared on 24.hu.

Read More

2023-11-27 22:07:26

A Magyar Államkincstár megkérdezte az állampapír tulajdonosoktól, tudják-e, hogy bármikor megváltoztathatják a visszaváltási feltételeket

A Magyar Államkincstár (MÁK) az állampapírok idő előtti visszaváltási feltételeinek ismeretéről érdeklődik az állampapír-tulajdonosoknál, tudta meg a Telex. A lap több olvasója is kapott hétfőn a Webkincstár-fiókjában egy kérdőívet, melyben egy sor más kérdés mellett, a visszaváltási feltételeiről is érdeklődnek. Az erről szóló kérdés és a lehetséges válaszok így hangzanak:

Kérdés: Saját bevallása szerint, ismeri az állampapírok visszaváltásával (lejárat előtti eladhatóságával) kapcsolatos szabályokat?
Válasz1: Igen, tisztában vagyok az egyes állampapírok napi szinten meghatározott visszavételi árfolyamával és azzal is, hogy ez akármeg is változhat, ez azonban nem befolyásolja a befektetési döntésemet.
Válasz2: Nem, számomra nem érthető a visszavételi árfolyam működése és meghatározása.

A téma azért fontos, mert az Államadósság Kezelő Központ bármikor dönthet úgy, hogy nem a jelenleg hatályos szabályok szerint veszi vissza az inflációkövető papírt, ha valaki a lejárat előtt akarja azt pénzre váltani.

Az inflációkövető állampapírok tulajdonosai a következő egy-másfél évben magas kamatokra számíthatnak, utána viszont ? a várhatóan csökkenő áremelkedés mellett ? alacsonyabbakra. Vélhetően sokan 2025 első felében, vagyis a jó kamatozású időszak után megpróbálják majd visszaváltani a papírokat, amit a jelenlegi feltételek mellett egy 1 százalékos díj ellenében lehet megtenni. Azonban

a kibocsátó ÁKK bármikor dönthet úgy, hogy ezt a díjat megemeli, bármekkora értékre.

Az állampapírok évente fizetnek kamatot, de a teljes tőkerész visszaváltási díj nélkül csak a futamidő végén vehető fel.

The post A Magyar Államkincstár megkérdezte az állampapír tulajdonosoktól, tudják-e, hogy bármikor megváltoztathatják a visszaváltási feltételeket first appeared on 24.hu.

Read More

2023-11-27 22:07:19

Ingyenessé tenné a 14 éven aluliak számára a tömegközlekedést Lázár János

Teljes egészében ingyenessé tennék Magyarországon a 14 év alattiak utazását tömegközlekedéssel ? jelentette be Lázár János hétfő este a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nagyvállalati Klubjában.

A vg.hu szemléje szerint építési és közlekedési miniszter a klubesten arról is beszélt, hogy az ország- és vármegyebérletek megjelenésével soha annyian nem használták még a MÁV és a Volán járatait, mint 2023-ban. ? Mintegy 50-100 ezer olyan új bérletes jelent meg a rendszerben, akik eddig nem használták a közösségi közlekedést ? mondta Lázár, megjegyezve, hogy a tömegközlekedés szolgáltatása minimum kifogásolható.

Lázár arra nem tért ki, hogy a 14 éven aluliak ingyenes tömegközlekedése kapcsán megszületett-e már a kormánydöntés, de a Világgazdaság szerint a szövegkörnyezetből inkább úgy tűnt, hogy ez egy reális, komolyanvehető szándék. Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere 2021. szeptemberében vezette be a 14 éven aluliak ingyenes utazását a fővárosban.

A tárcavezető elmondta, hogy miközben számos kritika éri a közlekedés ágazatában végzett munkáját, arról nem esik szó, hogy soha ennyien nem használták a közösségi közlekedés hálózatát. Ez azért is fontos visszajelzés, mert mint mondta,

az ő felfogásában a tömegközlekedés, azon belül is a kötött pálya áll az első helyen a fejlesztések terén. 

A Lázár vezette Építési és Közlekedési Minisztérium júliusban döntött arról, hogy augusztus 1-jétől bezárnak tíz vasúti mellékvonalat.

The post Ingyenessé tenné a 14 éven aluliak számára a tömegközlekedést Lázár János first appeared on 24.hu.

Read More

2023-11-27 22:07:13

Egymás karjába kergeti Kína a távol-keleti államokat: kommunista ország barátkozik Amerika szövetségesével

Vietnam és Japán hétfőn hivatalosan is "átfogó stratégiai partnerséggé" fejlesztette kapcsolatait Vo Van Thuong vietnami elnök tokiói látogatása során.

Read More

2023-11-27 22:07:09

Ilyen egy 21. századi iskolai bántalmazás

Az AI teljesen új szintre emeli az iskolás gyerekek közötti szekálás módszereit.

Read More

2023-11-27 22:07:02

Élete legkínosabb hibáját követte el a brit védelmi minisztérium dolgozója

Nem sokon múlt, hogy kiszivárogtassa az Egyesült Királyság titkait.

Read More

2023-11-27 22:06:59

Aggódva figyelik a hitelminősítők az MNB és a kormány harcát

Lengyelország és Magyarország jegybankelnökei konfliktusba kerültek kormányaikkal a monetáris politikai döntéseikkel, ami kockázatot jelent a befektetőknek. A Fitch hitelminősítő régiós vezetője hitelességi kockázatokat lát az MNB és lengyel központi bank esetében is növekvő kormányzati nyomás miatt, az S&P illetékese is hasonló aggályokat lát. Mindkét hitelminősítő a következő hetekben ismerteti magyar adósosztályzatát.

Read More

2023-11-27 22:06:53

Megszólalt a halálos beteg Karsai Dániel testvére: Dani mindannyiunkért küzd ? videó

A halálos betegséggel küzdő Karsai Dániel a mai nap vitte az eutanázia ügyét az Emberi Jogok Európai Bírósága elé. Megszólalt a testvére is, aki őszintén beszélt arról, hogyan éli meg a történteket, illetve mit gondol most a testvére döntéséről.

Read More

2023-11-27 22:06:49

Kínzás és önkényes fogva tartás miatt jelentették fel az Interpol elnökét

Az Interpol elnöke ellen kínzás és önkényes fogva tartás miatt tett feljelentést két brit állampolgár. Ahmed Nasszer al-Raiszit éppen Bécsbe várják a szervezet kedden kezdődő közgyűlésére.

Read More

2023-11-27 22:06:47

Kategďż˝riďż˝k: •   Egyéb   •   Állás - Munka   •   Állás - Munka - Távmunka   •   Állat - Növény   •   Autó, motor, jármű   •   Baba, mama   •   Bútor, lakberendezés   •   Család, szabadidő   •   Dísztárgy, ajándék   •   Egészség   •   Elektronika   •   Gép, szerszám   •   Háztartás, kert   •   Hobbi   •   Ingatlan - eladó   •   Ingatlan - kiadó   •   Ingyen elvihető, csere   •   Internet   •   Könyv - Fotó - Film   •   Mobil   •   Oktatás   •   Óra, ékszer   •   Régiség   •   Ruházat, cipő   •   Sport, sporteszköz   •   Számítástechnika   •   Szolgáltatás   •   Szórakozás, programok   •   Társkereső   •   Társkereső (komoly kapcsolat)   •   Utazás, üdülés   •   Üzlet - Vállalkozás   •   Zene, hangszer  


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napja•   11   •   hotel   •   okj   •   Pénzügyi segély   •   real estate   •   szögesdrót   •   Vadháló drótháló drótfonat drótkerítés kerítésdrót betonoszlop táblás kerítés elem építés huzal szögesdrót   •   luxus   •   alakformálás   •   kefirgomba   •   fogyás   •   vízkefír   •   érettségi   •   németmunka,németállá s,németmunkahely,ném et,munka,állás,munka hely   •   fatigue   •     •   +39 3509435613   •   Hitel   •   szállás   •   typiques